Рибни хапки с лук и кисели краставички
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2355
Коледни курабийки и кореноплодна супа за постещи.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 03.12.2014
Днес ще готвим:
- Коледни какаови сладки звездички с маслена текстура и аромат на ванилия.
- Постна супа от кореноплодни зеленчуци с мед и праз лук.
- Филе от сом със сос от брашно и лимони и топинг от лук с кисели краставички - един ордьовър за Никулден.
Най-важните съставки
бакпулвер, балсамов оцет, брашно, бяла ряпа, бяло вино, ванилова захар, вода, дафинов лист, захар, зехтин, какао, какао на прах, кисели краставички, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, мед, моркови, морска сол, пащърнак, праз лук, рибен бульон, ряпа, сол, сол и пипер, сом, филета от сом, целина, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ