Разядка със сушени чушки, праз лук и чесън
Лесно | Порции 4-8
| Видяна: 5232
Зимна салата - мезе от праз лук в подлютен сос.
Бон Апети
Излъчен на 21.12.2015
Зимна разядка с праз лук, подходяща за мезе към вино или за подкрепа на изтрезве чорба от зелев сок. Приготвя се лесно от наситнения лук, смесен с пикантни чушлета, намачкан чесън и сушени червени чушки - истинска идилия, подправена с малко солчица и оцет за вкус. Към нея освен чашата с подходящо питие, можете да поднесете и препечен хляб, който да превърне лучения сос в страхотна разядка за мазане на филийки.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ