Пържени постни банички с тиква и лук
Средно | Порции 4
| Видяна: 2406
Печени пилешки вързопчета с бекон, кисело зеле и ориз.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 23.12.2014
Днес ще готвим за предстоящите зимни празници:
- Банички за Бъдни вечер на хапки - пържени триъгълничета с лучена плънка и тиква.
- Празнично пилешко месо с плънка от ориз, основа от кисело зеле и обиколници от ленти бекон.
Най-важните съставки
бекон, брашно, вода, зелена ябълка, индийско орехче, кисело зеле, куркума, лук, масло, мащерка, олио, ориз, пиле, пилешки дробчета, пилешко месо, сол, сол и пипер, тиква, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ