Пълнен телешки език с масло и магданоз
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 4552
Традиционна рецепта за шоколадови сладки скалички.
Епизод 168 - Сезон 2
Дължина: 22:24
Излъчено на: 2012-05-10 11:30
Днес ще готвим автентична българска кухня:
- Пълнен телешки език с масло, магданоз и лимони, сервиран с гарнитура от домати, картофи и моркови.
- Печен на фурна лапад с яйца, мляко и сирене.
- Традиционни сладки скалички с шоколад, ядки, бисквити и ром.
Най-важните съставки
бисквити, брашно, вода, галета, домат, захар, какао, какао на прах, картофи, кокосови стърготини, консерва белени домати, консерва домати, лапад, лимон, лимонова кора, люта чушка, магданоз, масло, мляко, моркови, орехи, пудра захар, ром, сирене, сол, сол и пипер, стафиди, телешки език, червен пипер, червена люта чушка, черен пипер, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ