Регистрация

Пуешко руло с боровинки



Пуешко руло с боровинки
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2965

Пълнено пуешко с плодове и винен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.12.2015

Днешната рецепта за пуешко руло е едно нестандартно предложение какво да направите с различните части от пуйката, ако не желаете да сготвите цялата птица заедно. За да си направим рулото са ни нужни гърдите на пуйката заедно с кожата. От тях оформяме руло, което пълним с наситнени сушени боровинки, киснали във вино марсала и запръжка с лук и целина. Вече завитото руло обвиваме в отделената предварително от гърдите кожа, а след като се изпече, го заливаме със сос от виното, в което са киснали плодовете и още малко масълце за по-голяма профирност.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта