Регистрация

Пилешки филета по мексикански

Пилешки филета по мексикански
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 5645

Пилешко на тиган с гъби, домати и царевица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 гр пилешкo филе
  • 2 глави кромид лук
  • 5-6 гъби печурки
  • 2 моркова
  • 1 червена чушка
  • 1 зелена чушка
  • 2 средни домата
  • 5-6 супени лъжици царевица от консерва
  • чили
  • кориандър
  • сол
  • черен пипер
  • олио

Начин на приготвяне:

В дълбок  тиган с олио запържваме пилешките филета и малко преди да са напълно сготвени, ги изваждаме. В същата мазнина запържваме нарязаните наситно лук, моркови,  чушки, гъби, чилито и кориандъра за 5-6 минути, като разбъркваме.

Доматите, обелени и нарязани, прибавяме в тигана. След 2-3 минути добавяме и филетата и задушаваме 10-15 минути. Накрая прибавяме и царевицата и готвим още 5-6 минути. За финал овкусяваме със сол и пипер.

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта