Пилешки бутчета с бекон, мед и гъби
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2337
Печено пилешко в меден сос с праз лук и горски гъби.
Бон Апети
Излъчен на 30.10.2015
Интересна рецепта за пилешки бутчета - те се готвят в компанията на свински бузи, които по желание можете да замените със свински гърди или бекон. В лесната манджичка влизат още замразени горски гъби и няколко стръка праз лук, а за да стане ястието съвсем апетитно, преди да го заточим във фурната, добавяме микс от мед и масло, който помага на бутчетата да хванат сочна апетитна леко сладникава коричка. Огладняхте, а?
Най-важните съставки
бекон, бяло вино, гъби, масло, мащерка, мед, пилешки бутчета, пилешко месо, праз лук, свински бузи, Свинско, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ