Печено пълнено пиле с наденица и дробчета
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2998
Зелена салата с чесън и сирене и три вида гарнитура за пиле.
Епизод 157 - Сезон 2
Дължина: 22:45
Излъчено на: 2012-04-25 11:30
Днес ще готвим:
- Печено пиле по френски, пълнено с наденица и поднесено с домашно хлебче.
- Гарнитура от пресни свежи пролетни моркови с масло, сметана, мащерка и розмарин.
- Печени картофи с лимонов вкус по гръцка рецепта.
- Зелена салата от киселец, спанак и див чесън с топчета от козе сирене с кисело мляко и ядки.
Най-важните съставки
бейби моркови, брашно от елда, вода, див лук, картофи, киселец, кисело мляко, козе сирене, лимон, лимонов сок, магданоз, масло, мащерка, мляко, моркови, наденица, орехи, орехи пекан, пиле, пилешки дробчета, риган, розмарин, салвия, сметана, сол, сол и пипер, спанак, червен лук, черен пипер, чесън, чесън на прах, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ