Печена риба с бекон и вино
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 2140
Рибни филета с марсала и гарнитура.
Бон Апети
Излъчен на 03.11.2015
Печена риба с картофки - фиш енд чипс - една страхотна комбинация за гастрономи. Но този път готвим уникалния тандем по един различен начин. Към рибата се закачат ленти бекон и всичко се пече на тиган в сос от лук и вино марсала. Гарнитурата приготвяме като варим картофите, а след това ги слагаме и да се запечат на фурна, докато хванат златиста, хрупкава коричка.
Най-важните съставки
бекон, вино марсала, картофи, колбас, лук, масло, пушен шарен бекон, риба треска, салам, сметана, сол, сол и пипер, соленоводна риба, филе от акула, филе от сьомга, филета от сом, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ