Много пици с месо и зеленчуци от едно тесто
Доматена основа за пица и домашно тесто с жива мая, а след това - фантазия!
Три пици от едно тесто и с една основа - на този трик се учим в днешния епизод на Home Cusine. Урокът обаче е за хора с време и търпение, защото крайният резултат изисква енергия и проявено разбиране към храната. Тук оригиналната идея е, че пиците се правят в две отделни части, така че да могат да задоволят вкусовете на всеки от гостите, а с шарената си визия и многообразието от продукти дават шанс за една жива дегустация на комбинации. В тези рецепти ще опитаме:
1. Парти пица с риба тон, царевица, прошуто, рукола и чери домати, където морски дарове се съчетават със свежа зеленина.
2. Шунка, гъби, лук и пеперони - леко се приближаваме към традицията, но оставаме в рамките на екзотиката.
3. Маргарита с наденица и чушки - към съвсем традиционната пица добавяме месо, за да стане още по-неустоима.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ