Регистрация

Макарони с кайма и майонеза на фурна

Макарони с кайма и майонеза на фурна
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4237

Паста с месо, маслини и бял сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 пакет паста мидички
  • 500 грама кайма
  • 1 голяма глава лук
  • 1 голям морков
  • много майонеза
  • маслини
  • подправки (сол, пипер, риган, босилек, чубрица и др.)
  • мазнина на пържене

Начин на приготвяне:

1. Сварете пастата според указанията на опаковката.

2. Направете запръжка като в малко мазнина запържите до прозрачност наситнения лук, добавите моркова на ситни кубчета и след това пържете каймата като я направите на малки месца с помощта на вилица. Сложете подправки по избор.

3. В тава изсипете добре отцедените макарони, смесете ги с щедро количество майонеза и със запръжката от тигана. Най-отгоре сложете маслините.

4. Печете за 10 минути на фурна.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта