Кюфтета с пилешко месо и печурки
Лесно | Порции 10-12 кюфтета
| Видяна: 2131
Пържени пилешки кюфтета с гъби и магданоз.
Бон Апети
Излъчен на 09.05.2016
Панирани кюфтета от пилешко месо, в които можете да вложите останалото бяло месо от печено пиле, разкриват начина си на готвене в тази рецепта. Месцето, което предварително е сготвено, се накъсва на хапчици и се смесва със запържените в масло гъбки, малко пресен лук, галета, намачкан чесън и подправки. След това се овалва в брашно и разбит белтък и се пържи на тиган до готовност на кюфтачетата. По желание можете да ги поднесете с млечен или чеснов сос.
Най-важните съставки
галета, гъби, гъби печурки, дафинов лист, зелен лук, лук, магданоз, масло, мащерка, пресен лук, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ