Регистрация

Кошмари в кухнята в механа Юруците в Девин - част 3



Кошмари в кухнята в механа Юруците в Девин - част 3
  |   Порции   |   Видяна: 6730

Телешко с манатарки и сарми в гювеч са само част от традиционните български ястия в новото меню на Юруците.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята, сезон 3, епизод 3, част 3

Излъчен на 24.03.2016

Механа Юруците в Девин се сдобива с нов интериор, нови кухненски уреди и най-важното - ново меню - разбираемо и за чужденците. Идва време за откриване на обновената механа Юруците, а клиентите са омаяни от вкусовете на традиционната родопска българска кухня. Видимо след намесата на Шеф Манчев заведението потръгва, а собственикът Жан Юруков е доволен, защото е осъзнал къде са грешките, които пречат на ресторанта му да бъде най-доброто българско заведение в Девин. Храната е чудесна, интериорът - съвършен, а едно семейство вече работи в мир и разбирателство за името на общия семеен бизнес.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта