Коледни медени гевречета с канела и греяно вино
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2806
Пиле жулиен със сметана и бобена супа с царевица.
Епизод 57 - Сезон 2
Дължина: 24:52
Излъчено на: 2011-12-08 11:30
Днес ще готвим:
- Пиле жулиен с кисели краставички, гъби, бекон и топено пушено сирене, заляти със сметанов сос.
- Крем супа от червен боб и запържени зеленчуци, гарнирана с царевица в масло и копър.
- Греяно вино с канела, лимон и портокал.
- Коледни меденки с канела и ванилия.
Най-важните съставки
бакпулвер, бекон, брашно, ванилия, вино, горчица, гъби, доматен сок, заквасена сметана, захар, зехтин, канела, квасена сметана, кисели краставички, копър, лимон, лимонов сок, люта чушка, магданоз, масло, мед, олио, пиле, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, портокал, портокалов сок, портокалови кори, праз лук, пушено сирене, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, топено сирене, царевица, червен боб, червен пипер, червени чушки, червено вино, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ