Карвинг урок за начинаещи - лебед от диня
Училище за правене на виртуозни украси от плодове в домашни условия.
Майсторът на ножа Влади Илиев днес е наш учител и посвещава в направата на карвинг. Урокът му за начинаещи не изисква да се запасявате с традиционните за това изкуство ножове, а просто да наострите добре големия си кухненски нож заедно с този за плодове и да отделите само 30 минути. Да - цялото видео е в реално време, без изрязани моменти, така че помнете - опитната ръка създава този шедьовър за половин час.
Когато сте готови, просто следвайте стъпките. Първо се правят крилата, след това опашката и накрая главата. За финал довършваме декорацията с още плодове по желание - портокал, грозде, банан, ябълка - толкова е лесно и интересно. Намазваме с лимонов сок и желатин против пожълтяване и... готово. Всеки го може, стига да иска.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ