Регистрация

Какво трябва да знаем за чесъна



Какво трябва да знаем за чесъна
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2248

Съхранявайте чесъна на тъмно и не много топло място.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако искате чесъна да има по-мек аромат в храната, не го режете, а намажете месото или друг вид ястие, което готвите. То само ще си дръпне от миризмата му. 

   Ако държите чесъна на светло и топло, той ще почернее, предупреждава Лео.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта