Как да се спасим от пръски при пържене
Лесно | Порции 1
| Видяна: 3053
Сложете малко сол, ако не искате олиото или зехтинът ви да пръскат при пържене.
Ако не искате олиото или зехтинът от тигана в който ще пържите да подскача неадекватно, цапайки печката, стените и пода или пък прогаряйки на малки петна дрехите и ръцете ви - укротете го с малко сол. А след това - приятно пържене.
Най-важните съставки
бадемово олио, зеленчуково олио, зехтин, зехтин Extra Virgin, лимонов зехтин, масло, неосолено масло, олио, олио от авокадо, Олио от гроздови семки, олио от канола, олио от рапица, олио от трюфели, орехово олио, пикантно олио, сусамово олио, фастъчено олио, фъстъчено олио, царевично олио, чесново олио, чили олио
Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ