Как да се грижим за болно гърло с кулинарни продукти
Какви храни и напитки да приемаме, когато имаме възпалено гърло.
В сезона на вирусите и настинките гост в предаването На кафе по Нова ТВ отново е д-р Мария Папазова, която ни учи как да разпознаем симптомите на възпаленото гърло и как да се погрижим за него побеждавайки и болката, и болестта. Какво ще видите накратко в материала:
1. Какво представлява възпаленото гърло и защо е мит, че се успокоява със студени храни и напитки.
2. Как правилно се прави гаргара с морска сол и за какво помага тя.
3. Как да си направим уникално лековития за гърло комперес от извара и как да приготвим самата извара.
4. Чесън, карамфил и какво още можем да вземем от природата, за да облекчим и преборим изцяло гърлобола.
5. Откъде идва еноксолонът и за какво служи?
6. Лирическо отклонение - баница с халва от Елица.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ