Италиански пълнен хляб с чушки и маслини
Италиански пай с телешко и зеленчуци.
Необходими продукти:
- хлебно тесто
- 200 г печено говеждо месо
- 3 домата
- 1 червена чушка
- черни маслини
- пресен босилек
- пипер
- сол
Начин на приготвяне:
1. Първо направете хлебното тесто, защото то има нужда от време да бухне.
2. Запечете говеждото за съвсем кратко време, колкото да не е червено от двете страни.
3. Загрейте фурната на 200 С.
4. Разделете тестото на две. Разточете всяка половинка, така че да стане малко по-голяма от чиния. Поставете половината от запеченото месо в средата на едната част от тестото, покрийте с половината от доматите, червената чушка, маслините и босилека. Овкусете със сол и пипер. Затворете краищата, завивайки пълнежа хубаво, така че отвън да се вижда само тесто. Повторете с втората част от тестото и останалата част от съставките.
5. Изпечете във фурната за 30 минути на 200 С.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ