Регистрация

За сух и пресен дафинов лист



За сух и пресен дафинов лист
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3914

Свежият дафинов лист може да придаде горчив вкус на вашата манджа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Запомнете - дафиновият лист се вади от манджите след като те се махнат от огъня. А дали ще го начупите или ще го пуснете цял, дали ще предпочетете пресен или сух - това зависи от желания от вас краен резултат. Вижте какви са качествата му, за да разберете в какъв вид и количество да използвате подправката.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта