Домашен ръжен хляб с ким
Средно | Порции 2 хляба
| Видяна: 2249
Хляб с мед и ръжено брашно.
Бон Апети
Излъчен на 17.02.2016
Домашни ръжени хлебчета, но не само с ръжено, а и с бяло брашно правим днес. За да са малко по-различни от традиционния хляб, слагаме в тестото мед и семенца ким, като разчитаме на тях да придадат специфичен аромат на печивото. Имайте предвид, че този тип хялбове се нуждае от дълго време за втасване - в случая - 3 часа, затова ще ви се наложи да почакате готовия насъщен. Добре е също така да се пече във фурна с вода, за да не изсъхне прекомерно.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ