Регистрация

Домашен ръжен хляб с ким



Домашен ръжен хляб с ким
Средно   |   Порции 2 хляба   |   Видяна: 2249

Хляб с мед и ръжено брашно.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.02.2016

Домашни ръжени хлебчета, но не само с ръжено, а и с бяло брашно правим днес. За да са малко по-различни от традиционния хляб, слагаме в тестото мед и семенца ким, като разчитаме на тях да придадат специфичен аромат на печивото. Имайте предвид, че този тип хялбове се нуждае от дълго време за втасване - в случая - 3 часа, затова ще ви се наложи да почакате готовия насъщен. Добре е също така да се пече във фурна с вода, за да не изсъхне прекомерно.  

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта