Десерт с грозде и бял шоколад
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2612
Сладкиш със стар хляб, грозде и сметана.
Бон Апети
Излъчен на 02.10.2015
Поредното есенно десертно предложение отново е на основата на грозде. Този път употребяваме стария хляб, останал вкъщи. Той се запича и нарязва на кубчета, върху него полягат разполовени гроздови зърна и тази комбинация се залива със сметана и мляко. Оставям хлябът да попие сладкия сос, после печем импровизирания сладкиш, а накрая го заливаме с топинг от сметана и бял шоколад. Изискано и лесно - вижте как се прави във видеото.
Най-важните съставки
бял шоколад, грозде, захар, кокосови стърготини, масло, мляко, сметана, франзела, хляб, Чабата, черно грозде, шоколад
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ