Регистрация

Да си омесим костенурка от домашно тесто



Да си омесим костенурка от домашно тесто
Средно   |   Порции 1-3   |   Видяна: 3665

Питка или домашен хляб във формата на костенурка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Тестена костенурка - свежа идея как да превърнете традиционното тесто за домашен хляб в нестандартна питка, която носи настроение с визията си. Освен естетично, предложението е и практично, защото нетрадиционното хлебче се разчупва лесно с ръце и всеки може да си избере определена част от тестеното животинче.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта