Гадо-Гадо - салата с фъстъчен дресинг
Средно | Порции 3
| Видяна: 5926
Вегетарианска манджа с бланширани зеленчуци във фъстъчен сос.
Необходими продукти:
- 3 ч. ч. зеле, нарязано
- 3 ч. ч. зелен фасул, нарязан на по 5 см.
- 2 ч. ч. мини-морковчета
- 1 средно голям картоф, сварен с кожата, обелен и нарязан на кубчета
- ½ бучка твърдо соево сирене, нарязано на кубчета и запържено в много олио за картко
- ½ краставица нарязана на тънки кръгчета
- 1 твърдо сварено яйце, нарязано на две половинки
- 1 ч. л. запържен лук
- 300 г фъстъчен сос (фъстъчено масло, разбито с вода)
Начин на приготвяне:
1. Бланширайте зеления фасул, морковите и зелето докато омекнат (Прибавете зелето 5-8 минути след зеления фасул и морковите, тъй като му е нужно по-малко време)
2. Загрейте фъстъчения сос.
3. Сложете всички зеленчуци във фъстъчения сос.
4. Сервирайте!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 55 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ