Бърза и лесна шоколадова торта
Средно | Порции 6-10
| Видяна: 4404
Обикновена торта с масло и шоколад.
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 250 гр. захар
- 250 гр. шоколад
- 250 гр. масло
- 250 грама брашно
Начин на приготвяне:
1. Поставете захарта и четирите яйца в купа и разбийте до пяна.
2. Разтопете шоколада и маслото.
3. Изсипете сместа с шоколада и маслото в купата с разбитите яйца и захар. Добавете брашното и разбъркайте.
4. Поставете сместа в тава за печене, като преди това намажете дъното и стените й с масло.
5. Поставете във фурната и печете на 200 градуса за около 20-25 минути. Оставете тортата да изстине добре, преди да я разрежете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ