Регистрация

Брускета с варени яйца, риба и кашкавал

Брускета с варени яйца, риба и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1194

Препечен хляб с риба и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 филийки хляб
  • 50 г масло
  • 2 скилидки чесън
  • 250 г маринована риба (филе херинга, сьомга или скумрия)
  • 3 яйца
  • 100 г кашкавал
  • зелена подправка за украса (магданоз, босилек или копър)

Начин на приготвяне:

1. Разтопете маслото, а чесъна намачкайте на паста. Прибавете го към разтопеното масло и разбъркайте.

2. Филийките хляб намажете двустранно с маслената смес и подредете в тава, застлана с хартия за печене.

3. Запечете на 200 градуса в предварително загрята фурна за 10 минути.

4. Сварете яйцата.

5. Рибата нарежете на хапчици в чиния. Добавете към нея сварените яйца и  разбъркайте.

6. Разпределете получената смес върху препечените филийки. Отгоре поръсете с рендосан кашкавал.

7. Върнете във вече изключената фурна за няколко минути докато кашкавалът се разтопи.

8. Украсете с листенца прясна подправка и поднесете.

Снимка: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта