Боядисани великденски яйца с люспи от лук
Трудно | Порции 5-10
| Видяна: 4791
Великденски козунак, агнешки гювеч с гъби и трикове за боядисване на яйца.
Епизод 201 - Сезон 3
Дължина: 25:01
Излъчено на: 2013-05-02 11:30
Днес ще готвим меню за Великден:
- Трик за боядисване на червени великденски яйца с лучени кори.
- Мъфини като великденски яйца с портокалов пълнеж и капаче от бял шоколад.
- Великденски плетени козунаци със стафиди, бадеми, ром и лимонова кора.
- Агнешко готвено - агнешки гювеч от плешка със зеленчуци, гъби и бира.
Най-важните съставки
агнешка плешка, агнешки бут, агнешко, бадеми, бакпулвер, бира, брашно, бял шоколад, ванилия, вода, грах, гъби, гъби печурки, жълтък, заквасена сметана, захар, зехтин, индийско орехче, картофи, кафява захар, квасена сметана, кондензирано мляко, лимон, лимонова кора, магданоз, масло, мащерка, мая, мляко, моркови, олио, олио от рапица, портокал, портокалов сок, портокалови кори, пресен лук, ром, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, филирани бадеми, чесън, чесън на прах, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 7 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ