Регистрация

Аншоа със спанак

Аншоа със спанак
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 3129

Панирана аншоа със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • ½ кг аншоа
  • ½ връзка магданоз
  • ¼ връзка копър
  •  зелен лук
  • 4 листа спанак
  • 1 ч.ч. царевично брашно
  • 3 яйца
  • сол, черен пипер
  • слънчогледово олио за пържене

Начин на приготвяне:

1. Нарежете спанака и го поръсете със сол и черен пипер. Измийте и почистете аншоата от костите. Вземете в ръка 2 рибки и ги покрийте с нарязан спанак и още 2 рибки аншоа отгоре. Оформете леко с ръце.

2. Разбийте яйцата в купа. Потопете приготвения "сандвич" с аншоа в царевично брашно след това в яйцата. Изпържете до златисто в сгорещеното олио.

3. Поднесете отцедено от излишната мазнина.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта