Домашен плодов чай
Чай с бъз, дюли, ябълки и годжи бери.
Необходими продукти:
- 4 дюли
- 2 ябълки
- 2 пакетчета билков чай
- 2 с.л. годжи бери
- 2 с.л. от плодовете на сушен черен бъзак
Начин на приготвяне:
В голяма тенджера кипвате 3 литра вода и добавяте в нея нарязаните на парчета дюли и ябълки. Трябва да поврят поне 5 минути, след което добавяте сушените плодове от годжи бери и черен бъзак, както и торбичките с билков чай. Махнете от котлона и нека престои поне 15 минути. Вкусът му е много приятен, леко кисел, но и сладък; не се нуждае от захар.
Не забравяйте, че може да слагате и добавяте каквито поискате плодове, както и видове чай. Вариантите са безкрайни.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ