Кое месо за какво готвене е най-подходящо
Кое месо за какъв тип готвене е подходящо и как се познава прясно и качествено месо?
С наближаването на Коледа и Нова година мнозина българи ще сложат на трапезата си мръвки, сготвени за празника. Но как се избира качествено месо и на какъв вид трябва да се спре човек, спрямо начина, по който е решил да го сготви, обяснява подробно Миро от канала "Готвене за начинаещи". Ако искате да изпечете мръвки на тиган, скара или фурна, като гарантирате, че сте избрали най-вкусния вариант, гледайте видеото, за да решите на каво да се прете. Ето и какво ще научите:
Кои са най-подходящите меса за печене и на какъв вид термична обработка подлежат.
Как се познава прясното месо, защо трябва да узрее и кога се разкриват неговите най-силни хранителни и вкусови качества?
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ