Яйца върху рукола с кисело мляко и чесън
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2508
Желиран мус с ягоди и сметана и пай с телешко, гъби и бекон.
Епизод 139 - Сезон 2
Дължина: 26:22
Излъчено на: 2012-03-30 11:30
Днес ще готвим:
- Домашен солен отворен пай с телешка кайма, гъби, зелен лук, пушен кашкавал, бекон и яйце - прекрасна вечеря за цялото семейство.
- Печени яйца с рохък жълтък, полегнали върху канапе от рукола и залети от кисело мляко с чесън.
- Пенлив желиран крем с ягоди и мента - традиционен плодов мус.
Най-важните съставки
бекон, брашно, ванилия, вода, гъби, гъби печурки, домат, желатин, захар, зехтин, кайма, кашкавал, кисело мляко, лимон, лимонов сок, лют пипер, люта чушка, магданоз, масло, мента, олио, пресен лук, пушен шарен бекон, рукола, салвия, сметана, сол, сол и пипер, сос уорчестър, телешка кайма, уорстърширски сос, царевично брашно, черен пипер, чесън, чубрица, ягоди, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ