Ябълков пай с лимон и стафиди
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 9658
Пай с ябълки, орехи, канела, бисквити и ванилия.
Топла закуска или апетитен десерт за цялото семейство - това е ябълковият пай с аромат на канела и ванилия, сгушил в масленото си тесто плодова плънка с ядки и бисквитени трохи. Не ви ли потекоха лигите вече? Защо просто не опитате да го направите у дома си?
Ето и малко помощ, ако преводът ви затрудни:
- secer - захар
- cimet - канела
- zumance - жълтък
- orasi - орехи
- grozdice - стафиди
Най-важните съставки
бисквити, брашно, ванилия, ванилова захар, жълтък, захар, канела, лимонова кора, масло, орехи, пудра захар, ром, сол, стафиди, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ