Регистрация

Ябълков пай с лимон и стафиди



Ябълков пай с лимон и стафиди
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 9658

Пай с ябълки, орехи, канела, бисквити и ванилия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

   Топла закуска или апетитен десерт за цялото семейство - това е ябълковият пай с аромат на канела и ванилия, сгушил в масленото си тесто плодова плънка с ядки и бисквитени трохи. Не ви ли потекоха лигите вече? Защо просто не опитате да го направите у дома си?

Ето и малко помощ, ако преводът ви затрудни:

  • secer - захар
  • cimet - канела
  • zumance - жълтък
  • orasi - орехи
  • grozdice - стафиди

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта