Регистрация

Ябълков пай с грис и дюли



Ябълков пай с грис и дюли
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 4672

Хрупкав десерт с рендосани плодове, грис, канела и ванилия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      На гости сме при Галя, където три девойки запретват ръкави, за да направят сладкиш с ябълки и дюли. Плодовете се настъргват, а брашното, смесено със захар и грис, се посипва директно между редовете от плодови стърготини. Така подреденият пай отива във фурната, за да излезе от там едно страхотно сладко изкушение с аромат на ябълки, дюли, канела, ванилия и карамел. Десертът е страхотна притурка към следобедната чаша кафе или чай, както и към сладките приятелски приказки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта