Швейцарско рьощи с картофи, бекон и сирене
Трудно | Порции 2-6
| Видяна: 5198
Орехов десерт с мед и алпийска свинска супа.
Епизод 80 - Сезон 2
Дължина: 23:54
Излъчено на: 2012-01-09 11:30
Днес ще готвим с поздрав за алпийци:
- Свинска зимна супа с бульон от телешко и бяло вино, завършена с лъжица сметана.
- Хрупкава картофена палачинка, която крие в себе си аромата на сирене, бекон и лук - или още казано - рьощи.
- Словенски десерт - потица (или потика) с орехова плънка, мед и канела.
Най-важните съставки
бекон, белтъци, брашно, бяло вино, жълтък, заквасена сметана, захар, зехтин, канела, картофи, квасена сметана, кисело зеле, лимон, лимонова кора, лук, майорана, масло, мая, мед, мляко, олио, орехи, ром, свинска плешка, Свинско, сирене грюйер, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, червен пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ