Регистрация

Швейцарска брашнена супа с вино



Швейцарска брашнена супа с вино
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1464

Винена супа със запечено брашно и телешки бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.01.2017

Готвим странна супа по Базелска рецепта. Брашното се запича на сух тиган, а лука се запържва в масло. След това се долива телешки бульон и червено вино, както и се добавя разтвореното в бульон печено брашно. То придава ексцентричен апетитен аромат на чорбата и я сгъстява. Сетивата се награждават още с добавка от карамфил, дафинов лист, майоран и индийско орехче. Тъмната супа се поднася със запечен хляб с кашкавал или пък крутони по желание.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта