Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 12, част 3



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 12, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1702

Виолета Марковска завършва вечерята си с роматична музика.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 12, сезон 7

Излъчен на 07.02.2017 от 20:00 часа

Готви Виолета Марковска

Трета част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

Вечерята, организирана от Виолета Марковска вече е на етап десерт. В стаята на шикозния ресторант влиза и изненадата, която създава нежна и романтина музика. За какво точно става въпрос - гледайте във видеото. От клипа ще разберете и кой как оцени сготвената от Вили храна и прекарването си с компанията. Дали Виолета Марковска ще вземе пълните 40 точки и ще се бори с Христо за плакета или пък ще остане стъпка назад - вижте тук:

А ето и какво изядоха огладнелите звезди:

1. Wlcome drink - шампанско, придружено от хапчица Бри с ягодка.

2. Пюрирана разядка от сушени домати и крема сеирене.

3. Салата Цезар, направена по оригинална рецепта с домашен зеленчуков бульон.

4. Домашна бабина питка от кифлички, замесена с жива мая, кисело мляко, яйца и много любов.

5. Туршийка, че да има с какво да се хапва питката.

6. Основно от печени филета от сьомга в коричка от пармезан и билки и поднесени с пюре от нахут и страхотна украса.

7. Крем брюле с дъх на ликьор.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта