Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 12, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 12, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1602

Виолета Марковска печели сърцата с домашна питка и туршия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 12, сезон 7

Излъчен на 07.02.2017 от 20:00 часа

Готви Виолета Марковска

Втора част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

Гостите пристигат в ресторанта, където още от вратата ги посреща тежка атмосфера и Wlcome drink. Уютната стая само с една трапеза, която Вили е избрала успява да отпусне компанията. Приборите се оказват малко повече от хранителните познани на Галин, но той решава проблема си, като яде само с една вилица цяла вечер. С хапването и пииването започват и разговори за детските мечти и кой до каква степен ги е сбъднал. Целенасочен флирт между Галин и Светлана разведрява още повече вечерта. А ето и какво се появи на трапезата, за да бъде изядено.

1. Wlcome drink - посрещане с чаша шампанско и хапки от сирене Бри с ягода.

2. Студена разядка от пюрирани сушени домати в крем сирене.

3. Салата Цезар по всички правила за направата й (с изключение на анасона в бульона)

4. Домашна питка от кроасани с кисело мляко, жива мая и яйца.

5. Домашна туршия - да има с какво да се хапва питката.

6. Печено филе от сьомга в пармезанова коричка с билки, поднесено в компанията на шприцовано пюре от нахут.

7. Оригинален крем брюле за десерт.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта