Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 11, част 2



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 11, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1649

Адриана Гюзелева готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 11, сезон 12

Излъчен на 15.01.2019

Втора част

Готви Адриана Гюзелева

Ади Гюзелева сподели за любовта си към италианската и френската кухня, а след това обеща вечеря, която да обединява ястия и от двете страни. Започна с десерт - френски кръмбъл с ябълки и круши. Сега продължава с част от елегантното си предястие като запича лилави и оранжеви моркови с пащърнак и подправки. Следва завиване на телешко в бекон и обещание за гарнитура от картофи. На финала на готвенето се спретват и два вида брускети - побългарени - с домашна лютеница и козе срене и поевропейчени - с камамбер и грозде във винена редукция. Ето и какво меню сглоби домакинята Ади.

1. Уелкъм брускети в два варианта - с козе сирене и лютеница и с камамбер и бяло грозде в червен винен сос.

2. Салата от печени кореноплодни зеленуци с пресни тиквички, бейби спанак, босилек и бурата.

3. Основно от увито телешко в бекон с гарнитура от печени пресни картофи по френски.

4. За десерт - кръмбъл с ядки, ябълки и круши.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта