Царевичен корнфлейкс с ванилия
Лесно | Порции 3-5
| Видяна: 7736
Зеленчукова яхния под тесто и мазило за хляб с бекон и лук.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на: 21.01.2015
Днес ще готвим странни и традиционни рецепти:
- Мармалад от бекон с лук, бърбън и мед, с който можете да си намажете филийка.
- Домашен корнфлейкс с царевично брашно, аромат на ванилия и малко количество захар.
- Печени зеленчуци под тестена обвивка - една шарена постна хранителна идилия.
Най-важните съставки
бекон, брашно, бърбън, ванилия, ванилова есенция , грах, гъби, гъби печурки, дафинов лист, захар, зехтин, лук, майорана, мащерка, мед, моркови, олио, оцет, пащърнак, праз лук, пушен шарен бекон, розмарин, сирене, сос уорчестър, уорстърширски сос, царевично брашно, целина, червен лук, червен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ