Хищна свинска яхния със сметана
Лесно | Порции 5-6
| Видяна: 2242
Свинско с лук и целина в сос от сайдер, сметана и горчица.
Бон Апети
Излъчен на 15.03.2016
Яхния със свинско правим днес като предварително запържваме плешката, за да има по-апетитна коричка. Към ястието добавяме и още свинско - под формата на пушен бекон, за да придаде специфичен дъх на месната манджичка. След това месото, заедно с целина и подправките къкри в сайдер, добавяме му дребен лук, а на финала сипваме в яхнията сметана и горчица. Получава се тържество на аромати с разкошен зимен вкус.
Най-важните съставки
арпаджик, бекон, горчица, пушен шарен бекон, салвия, свинска плешка, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сметана, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, ябълков сайдер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ