Филе от пъстърва с домати и маслини
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 2999
Пържена риба в масло с гаритура от маслинова салата.
Бон Апети
Излъчен на 12.04.2016
Лесна и бърза рецепта, в която се използва фле от сьомгова пъстърва, но по ваше желание можете да го замените и с друг вид рибно филе. Месото на рибата се запържва в ароматизирано на розмарин и чесън масло и се поднася върху салата от чери домати, наситнени зелени маслини, пресен лук и магданоз. Ястието е подходящо за всички, които искат да хапнат нещо вкусно, полезно, диетично и бързо за готвене.
Най-важните съставки
домат, зелен лук, зелени маслини, магданоз, маслини, масло, пресен лук, пъстърва, розмарин, сол, сол и пипер, черен пипер, чери домати, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ