Регистрация

Туршия от цвекло в буркани



Туршия от цвекло в буркани
Лесно   |   Порции 2-4 буркана   |   Видяна: 2786

Мариновано цвекло с чесън и копър.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.11.2016

Цвеклото в буркани е артикул, който ни изкушава в магазина, но се оказва, че лесно можем да си направим тази туршия вкъщи. Цялото готвене се състои предимно в печенето на зеленчука, затова домакинът не е зает особено по време на направата на туршията. Изпеченото вече цвекло се залива с обикновена марината от зехтин или олио, оцет и подправки и полягва в бурканите, за да се превърне в перфектната зимна салата или пък мезе за твърдо гориво в студените дни.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 2:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта