Регистрация

Толстолоб с булгур, праз, орехи и домати



Толстолоб с булгур, праз, орехи и домати
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3294

Паниран толстолоб на тиган с гарнитура от булгур със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.12.2015

 

Пържен толстолоб - това е страхотно решение за Никулден, ако не обичате да се суетите в кухнята или пък готвенето не ви се отдава. В направата на тази риба на тиган няма къде да се сбърка. Същото важи и за гарнитурата, с която обаче можете да блеснете като умел готвач, стига само да спазвате рецептата... която е елементарна. Общо взето това предложение за деня на Св. Николай е за хора без много свободно време и пишман готвачи, но е атрактивна, вкусна и оригинална. 

ПС: Лора и Стоян съветват: ако искате вместо пържения толстолоб да напълните шаран и да го метнете във фурната - то просто приготвяте гарнитурата, зашивяте я в търбуха на рибата и вече имате баш традиционното печено рибе за Никулден. Е, не забравяйте да омажете шарана отвътре и отвън с универсална подправка за риба или микс от подправки по ваш вкус.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. rak
  2. Паста
  3. 30
  4. 844
  5. Чили
  6. 98
  7. CA
  8. 700
  9. вечеря
  10. жените

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта