Регистрация

Телешко с моркови, вино и канела



Телешко с моркови, вино и канела
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3540

Френското божоле е основа на винен сос за телешко месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

  Крехък телешки шол, попил ароматите на дафинов лист, мащерка, канела, риган и чесън се готви във винен сос от изискано френско божоле в акомпанимента на моркови, целина и лук, за да се получи едно изтънчено ястие, с което да оберете овациите на гостите и близките.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта