Регистрация

Телешки черен дроб с вино, лук и картофено пюре



Телешки черен дроб с вино, лук и картофено пюре
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2784

Проф. Николай Даскалов готви мезе за вино с черен дроб. 

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 25 - Сезон 2

Дължина: 22:20
Излъчено на: 2011-10-25 11:30
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Телешки черен дроб, паниран и запържен, полегнал върху хряново картофено пюре и залят с винен сос.
  • Яйца на очи, полегнали върху хрупкави питки и заляти със сос от вино, гъби и бекон или иначе казано - яйца по бургундски.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта