Супа Дю Бари и заешки гювеч с бекон
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2834
Печен заек с картофи и моркови и карфиолена супа.
Епизод 12 - Сезон 2
Дължина: 21:30
Излъчено на: 2011-10-06 11:30
Днес ще готвим:
- Супа Дю Бари със сметана и карфиол , кръстена на любовницата на френския крал Луи ХV.
- Крехко заешко, завито в бекон и изпечен в гювеч с много зеленчуци.
Най-важните съставки
бекон, брашно, бяло вино, вино, вода, жълтък, заешко, зехтин, картофи, карфиол, лук, масло, мляко, моркови, олио, пащърнак, праз лук, розмарин, сметана, соев сос, сол, сол и пипер, телешки бульон, целина, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ