Сръбски рецепти за Гергьовден
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3521
Агнешки бут в мляко, пикантна лютеница със сирене и пролетна салата.
Епизод 164 - Сезон 2
Дължина: 24:20
Излъчено на: 2012-05-04 11:30
Днес ще готвим за Джорджовден:
- Агнешки бут за Гергьовден, запечен в млечен сос с картофи.
- Пикантна класическа сръбска разядка - урнебес - с лютеница и козе сирене.
- Салата от лапад, киселец, ябълки и сирене.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, бяло сусамено семе, вода, див лук, зелена ябълка, зелени люти чушки, зехтин, картофи, киселец, лапад, люта чушка, магданоз, маслини, масло, мащерка, мляко, настърган пармезан, оцет, пармезан, печен сусам, пикантна лютеница, полско овче пушено сирене, розмарин, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ