Сръбска скара с пърленка и сиренени сарми
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 5317
Сръбска плескавица с гарнитура от сирене в лозови листа и печени зеленчуци.
Епизод 72 - Сезон 1
Дължина: 25:15
Излъчено на: 2011-07-19 09:00
Днешното меню включва:
- Домашни пърленки, намазани с масло, сирене, кашкавал, чесън и самардала.
- Запечено на скара козе сърене, увито в лозови листа и поляти със сос от лешници и балсамико.
- Плескавици - кайма, в която се разтапя кашкавал и бекон.
- Печени зеленчуци на скара.
Най-важните съставки
балсамов оцет, бекон, брашно, вода, говеждо месо, домат, захар, зелени чушки, зехтин, зехтин Extra Virgin, кайма, кашкавал, кисело мляко, козе сирене, лешници, лук, лют пипер, магданоз, масло, мащерка, мая, микс подправки, морска сол, пушен шарен бекон, свинска кайма, сирене, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, телешко филе, тиквички, хлебна сода, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чесън на прах, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ