Свински пържоли на скара със сос
Лесна и бърза рецепта със свинско.
Необходими продукти:
- сокът от 1 лимон
- млян чесън
- лют червен пипер на люспи
- зехтин
- магданоз
- 500 г свински пържоли
Начин на приготвяне:
1. Смесете лимоновия сок с чесъна и червения пипер на люспи. Добавете зехтина и разбъркайте с тел. Овкусете със сол. Добавете накълцания ситно магданоз точно преди сервиране.
2. Овкусете със сол и пипер свинските пържоли. Изпечете ги на грила до готовност - около 5 минути от всяка страна ако пържолата е дебела около 2.5 см. Сервирайте пържолките, наръсени с чесново-лимоновия сос и с малко сос отделно отстрани.
3. Можете да сервирате с гарнитура от киноа с черен боб и домати.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ