Свински кюфтета в бекон на шиш
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2833
Предястие с моркови и цвекло, хапки от паниран кускус и бързи италиански калмари на тиган.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 21.10.2014
Днес ще готвим различни видове кюфтета:
- Кюфтета от кускус, поднесени с лют сос от печени чушки, магданоз и лук.
- Средиземноморско ястие с пържени калмари с лимонов сок, копър и сушени домати.
- Печени моркови и цвекло, превърнати в кейк със зеленчуци и крема сирене - едно страхотно зеленчуково предястие.
- Вълчи кюфтета от свинска кайма с подправки, увита в ленти бекон и запечена на шиш.
Най-важните съставки
бекон, горчица, зехтин, зехтин Extra Virgin, кайма, калмари, копър, крем сирене, куркума, кус-кус, лимон, лимонов сок, лук, люта чушка, магданоз, малки люти чушлета, маслини, моркови, риган, сирене, сирене крема „Филаделфия”, сол, сол и пипер, сушени домати, хляб, цвекло, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ